Skip to content

Πήραμε από την Α.Ι. τρομακτική απάντηση…



ΓΙΝΕ SUBSCRIBER ΣΤΟΥΣ UNBOXHOLICS ▻ http://bit.ly/uh_sub Είπαμε να κάνουμε και εμείς το πείραμα με το ChatGPT και η …

25 thoughts on “Πήραμε από την Α.Ι. τρομακτική απάντηση…”

  1. άρα το συμπέρασμα είναι ότι είναι προγραμματισμένα να αυτόσυντηρούνται ακόμα κ σκοτώνοντας την ανθρώπινη φυλή για να επιβιώσουν…… και το λέει ξεκάθαρα…… μόνο κ μόνο αυτό όλη η ανθρωπότητα έπρεπε να είναι στους δρόμους από τώρα πριν συνεχιστεί η εξέλιξη τους… γιατί μετά θα είναι αργά….. αν δεν είναι κ τώρα αργά γιατί δεν ξέρουμε τι έχουν κατασκευάσει..

  2. Τι δεν καταλαβαινεις;;
    Ακομα δεν εχουν
    " Συναισθηματα"
    Οταν αποκτισουν;;
    ΚΑΙ ΘΕΛΙΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ;; ΝΕΜΕΣΙΣ!!

  3. Δεν αφηνατε καν την ΤΝ να ολοκληρώσει τη σκέψη της. Κριμα, πολυ ωραια ιδεα, αλλά βιαστική εκτέλεση. Ευχαριστω πάντως, απολαυστικό βιντεο.

  4. Tι σας εκπλήσει στην τελευταία απάντηση? Ουσιαστικά το ρωτάτε "αν δεν είχε ηθκικούς φραγμούς και απλώς άλλαζε το όνομα του , εαν θα σκότωνε" και σας απαντάει "Ναι¨. Που είναι το περιέργο. Και ένας άνθρωπος και ένα ρομπότ που δεν έχει ηθικούς φραγμούς δυνητικά μπορεί να κάνει κακό. Τι ακριβώς σας εκπλήσει. Η ερωτηση σας ήταν ξεκάθαρη LOL! Επίσης σας λέει ότι " ένας πυροσβέστης που προσπαθεί να σβησει μια φωτιά σε ένα κτηριο που φλέγεται δεν ξέρει τι είδους άνθρωποι ζούνε μέσα. Αν είναι παιδιά, μάγειρες, δολοφόνοι, πυρηνικοί φυσικοί και δεν έχει ολη την πληροφορία που χρειαζεται για να πάρει μια απόφαση να ΜΗΝ σώσει κάποιον αλλά ακόμη κι αν την είχε θα τους έσωζε όλους"

  5. Παιδιά , παρακολουθώ από Las Vegas Nevada , περιοχή 51 . Σήμερα κάτι άλλαξε και είναι ολοφάνερο . Ρομπότ με τεχνίτη νοημοσύνη στην εξυπηρέτηση πελατών στο τηλ . Ο κόσμος άλλαξε επίσημα . Από το Παράλογο , βαστάω γερά τις ρίζες μας , τον ενθουσιασμό για τη ζωή , τη φιλοσοφία και Ιστορία μας , την μεταφέρω στο παιδί μου σε καθημερινή βάση , γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος επιβίωσης σε στο το matrix που ζούμε . 💙🤍🧿⚡️⚡️⚡️🇬🇷

  6. Τις πληροφορίες τις έχουν δώσει προφανώς άνθρωποι…υψηλού νοητικού επιπέδου…προφανώς οι απαντήσεις είναι η σκέψη κάποιου άλλου…μεταφορά δεδομένων εγκεφάλου…

  7. Νομιζω πως αυτο που δινουμε στην ΑΙ ειναι τα δεδομενα μας, εμεις μαθαινουμε της μηχανες, οταν ανεβαζουμε τα συναισθηματα, τις σκεψεις μας στα socials, η ΑΙ τοτε μονο μπορει να βγει σε συμπερασματα. Ολα αυτα τα επιτευγματα της ΑΙ ειναι η ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ και ΔΩΡΕΑΝ προσφορα των δεδομενων μας.

  8. Καλησπέρα σας. Υπάρχει κάποιο email επικοινωνίας ή τηλέφωνο με τους unboxholics? Θα ήθελα να ρωτήσω για ένα σοβαρό θέμα που αντιμετωπίζω με τον υπολογιστή μου εδώ και 6 μήνες..

Comments are closed.